31.03.2022

Смак дитинства. Трубочки з бісквітного тіста із заварним кремом

Від fcvomond

Улюблені ласощі з дитинства!

Інгредієнти:

Сто двадцять п’ять грам цукрової пудри

Сто грам пшеничного борошна

Сто грам вершкового масла

Три білки

Одна столова ложка цукрового піску

Дванадцять грам мигдального борошна

Ванілін

Приготування:

Випікатимемо трубочки в духовці при двохсот десяти градусах. Отже, духовку можна вже почати прогрівати. Беремо миску для приготування тіста. Кладемо в нього вершкове масло. Масло має бути кімнатної температури, тому варто дістати його з холодильника наперед.

Розминаємо вилочкою. Коли масло розм’якне, додамо цукрової пудри. Продовжуємо розтирати. Тепер можна додати білки. Збиваємо міксером. Приправляємо ваніліном. Незважаючи на те, що ми вже використовували цукрову пудру, потрібно додати ще трохи цукру.

Тепер додаємо мигдальне борошно. Її можна або купити у готовому вигляді, або приготувати самому. Якщо Ви зупинилися на останньому варіанті, мигдаль потрібно очистити, добре просушити і перемолоти. Просіюємо також пшеничне борошно і добре перемішуємо отримане бісквітне тісто .

Покриваємо лист пергаментним папером. Ложечкою викладаємо маленькі кружечки тіста віддалік один від одного. Вмочуємо іншу ложку в холодну воду і вирівнюємо наші кружечки. Кладемо в духовку на десять хвилин, поки краєчки тіста стануть трохи рум’яними.

Дістаємо із духовки. А тепер діємо швидко, поки коржі не охолонули, інакше скрутити їх уже не вдасться. Відокремлюємо кружечки від паперу, скручуємо їх конусом і залишаємо остигати.

Коли конуси охолонуть, заливаємо крем у кулінарний мішок та заправляємо трубочки кремом. Тепер можна гарно розкласти ласощі та подавати до столу.

Джерело