09.03.2024

Цей пиріг завжди розходиться швидше за інші частування

Від fcvomond

Ви захочете готувати його щодня, мої рідні та й гості з’їдають його всього за 15 хвилин. Пиріг готується швидко та виходить буквально повітряним. Джерело

Покроковий рецепт приготування страви:
Треба спочатку збити яйця разом із цукром, для цього використовується міксер, процедура триває лише кілька хвилин, після чого в яєчну суміш вливається олія з молоком, процес продовжується. У заготівлю треба відправити борошно і розпушувач частинами, замісити тісто, у нього ж відправити какао-порошок і продовжити процес, поки не вийде одна густа маса. Потрібно викласти дві третини заготовки у форму, розподілити її рівним шаром по всій поверхні.

Наступний крок – приготування начинки, для цього за допомогою занурювального блендера треба збити сир з яйцем, двома видами цукру, доки не вийде однорідна маса. Сирна начинка викладається поверх тіста, а потім йде вишня.

Потім частина тіста, що залишилася, просто виливається в кондитерський мішок і акуратно розподіляється по поверхні шару ягід. За допомогою шпажки потрібно розподілити залишки по ягодах. Випікати на 180 градусах до 40 хвилин.

Вийде смакота, яку до того ж можна прикрасити за допомогою глазурі. Смачного!

Ось що нам знадобиться:
Інгредієнти для тіста:

яйця – 2 шт.;
цукор – 100 г;
соняшникова олія – 125 мл;
молоко – 125 мл;
борошно – 200 г;
какао-порошок – 25 г;
розпушувач – 1 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

яйце – 1 шт.;
цукор – 50 г;
ванільний цукор – 10 г;
сир – 200 г;
вишня – 250 г.