28.08.2022

Готуємо ресторанну страву: робимо на м’ясі надрізи і фаршируємо апельсиновими часточками

Від fcvomond

І звичайне м’ясо можна порівняно легко зробити справжньою ресторанною стравою. Ніяких складних, дорогих інгредієнтів не знадобиться: досить буде просто зробити надрізи на самому м’ясі, а потім зафаршувати його апельсиновими часточками.

Для рецета нам знадобиться кілограм свинини, 1 апельсин, 1 цибулина, 4 великих печериці, 200 грамів помідорів чері, сіль, чорний перець, паприка, чайна ложка гірчиці і 40 мілілітрів оливкової олії.

Робимо по всій довжині м’яса глибокі надрізи, але до кінця ніж не доводимо. У кожен надріз вставляємо часточку апельсина, саме м’ясо перекладаємо в форму для запікання.

В окремій мисці змішуємо чайну ложку гірчицю, сіль, чорний перець, паприку і 40 мілілітрів оливкової олії. Кількість спецій беріть на свій розсуд – якщо вам подобаються більше гострі страви, можна додати і перцю чилі. Тепер промазуємо вийшов маринадом все м’ясо.

У форму висипаємо на всі боки помідори черрі, а зверху накриваємо м’ясо нарізаними пластинками грибами та цибулею. Накриваємо форму фольгою і випікаємо 50 хвилин при 180 градусах.

відеорецепт:

Джерело