02.05.2023

З банки КОНСЕРВИ та 3 картоплин чоловік приготував СМАЧНУ страву

Від fcvomond

Я була приємно здивована, коли дізналася, що для цієї страви знадобилася банку консерви в олії та 3 картоплини. Вийшло смачно та оригінально.

Мій чоловік готує не часто, але коли готує, то у нього виходить неймовірно смачна їжа. Він вміє дуже добре поєднувати продукти між собою та готувати справжні шедеври. Смачно просто і так по домашньому.

Я завжди тішуся з такими подарунками та приємними дрібницями як смачна вечеря або сніданок. І ніколи не злуюся на гору посуду чи якісь крихти на підлозі кухні після приготування чергового шедевра моїм дорогим та коханим чоловіком.

Я його завжди хвалю і дякую і помічаю що він намагається мене боліти якнайчастіше. А посуд завжди можна помити і сам. Ділюся смачним рецептом і ще раз дякую своєму чоловікові за те, що він балує мене смачною їжею. Мені дуже приємно!

Інгредієнти:

  • Картопля 3 шт.;
  • Рибні консерви 1 б;
  • Цибулина 1 шт.;
  • Яйце 1 шт.;
  • Манна крупа 1 ст. л.;
  • Чорний мелений перець 1 тріск.;
  • Сіль 1 тріски.

Приготування:

Перше, що потрібно зробити це вибрати три картоплини. Кожна з них має бути приблизно з кулак. Картопля слід добре помити. Покласти в каструлю та залити водою. Можна варити картоплю у мундирі, а можна очистити та зварити.

Поставити на вогонь та варити до готовності. Слідкуйте за тим, щоб овоч не розварився. Поки картопля вариться, відкрийте банку рибних консервів у маслі. Це може бути сардина чи скумбрія.

Розім’яти її вилкою, вийняти кістки. Рідина, в якій риба зливати не потрібно. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Надіслати його до консервів. Коли картопля звариться, її слід остудити і очистити.

Натерти на дрібній тертці та додати до консервів. Додати сіль, яйце та перець, манну крупу, перемішати. Руками сформувати котлетки та обваляти у манці.

Розігріти сковороду з олією і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Подавати до столу одразу після приготування з овочевим салатом.

Джерело