04.11.2023

“Трайфл мега снікерс” – популярний десерт, який сподобається всім гостям

Від fcvomond

Інгредієнти

Яйце куряче

2 шт.

Цукор

130 г

Молоко

150 мл

Масло вершкове 82,5%

150 г

Борошно пшеничне

180 г

Какао-порошок

2 ст. л.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Крем

Вершки 33%

500 мл

Цукрова пудра

3 ст. л.

Згущене молоко варене “Іриска”

3 ст. л.

Ганаш

Шоколад темний

320 г

Вершки 33%

150 мл

Деякі десерти виходять настільки смачними, що нікого не залишають байдужим. Один з таких рецептів – “Трайфл мега снікерс”, який готується з найпростіших інгредієнтів і при цьому має просто неймовірний смак!

Приготування:

Для оформлення десерту знадобиться 100 г арахісу. Збийте яйця з цукром. Додайте молоко і олію і за допомогою міксера з’єднайте всі інгредієнти. До рідких інгредієнтів додайте просіяне борошно, какао і розпушувач.

Готове рідке тісто перелийте в деко, застелене пергаментним папером, і випікайте протягом 25 хвилин при температурі 170 градусів.

Готовий бісквіт перетріть руками до стану крихти.

Для приготування крему збийте охолоджені вершки з цукровою пудрою і згущеним молоком. Продовжуйте збивати до тих пір, поки не отримаєте густий крем.

Залийте шоколад вершками і розтопіть в мікрохвильовій печі. Додайте до ганашу арахіс і добре перемішайте.

Для формування десерту знадобляться келихи або склянки. Наповніть келихи бісквітної крихтою приблизно на 2/3 об’єму. Бісквіт просочіть молоком. На один келих достатньо 2-3 ст. л. молока.

Викладіть на бісквіт крем і ганаш, змішаний з арахісом.

Поставте десерт в холодильник мінімум на 2 години, після чого його можна буде подавати його до столу. “Трайфл мега снікерс” – простий у приготуванні десерт, який захопить всіх, кому доведеться його спробувати.

Джерело