14.09.2021

Я Заливаю Яловичину Гoрілкoю І Через 3 Дні Отримую Закуску Смачніше Карпачо: Рецепт

Від fcvomond

М’ясо – основне джерело такого цінного елементу, як білок, а тому воно просто необхідне для органiзму людини. Рагу, котлети, стейки, печеня … Хіба мало чого можна приготувати з м’яса. Тільки ось всі ці страви вже здаються нам звичними, а іноді так хочеться побалувати домашніх чимось незвичайним, а тому так важливо поповнювати свою скарбничку рецептів. Як вам такий рецепт пікантної закуски з яловичини?

Такі різні ковбаси

Ковбаса – це перше, що спадає на думку, коли мова заходить про закуски з м’яса. Різноманітність ковбас при цьому часом дивує навіть найдосвідченіших гурманів. Варені, сирокопчені, в’ялені … А що, якщо я запропоную вам приготувати власну ковбаску, за смаком нагадує італійський м’ясний делікатес брезаолу? Більш того, така закуска власного приготування немає ніяких штучних добавок, які часом не просто заглушають смак м’яса, але і шкодять здоров’ю. Крім того, рецепт дуже смачної ковбаски дивно простий. Вам знадобиться всього 2 інгредієнта і мінімум зусиль.

Отже, для того щоб приготувати смачну закуску з м’яса, вам знадобиться:

– кілограм яловичої вирізки

– 150 мілілітрів горiлки або кoньяку (він додасть додатковий деревний аромат закусці)

– 100 грам крупної солі

– стільки ж цукрового піску

– чайна ложка (або більше, якщо любите погостріше) чорного перцю горошком

– три столові ложки рослинної (соняшникової або оливкової) олії

– також в маринад можна додати улюблені сушені трави і спеції, це зробить блюдо пікантним

Приготування:

Приготувати закуску простіше, ніж може здатися. Для цього просто змішайте в поліетиленовому пакеті всі інгредієнти і помістіть в нього шматок м’яса, попередньо очистивши його від прожилок. Злегка потрясіть пакет, щоб маринад покривав весь шматок. Покладіть заготовку в холодильник.

Через три дні у вас буде готове просто приголомшлива м’ясна страва, якою можна пригощати найдорожчих гостей.

Джерело