03.11.2021

М’ясне рагу без м’яса. Замість м’яса беремо 300 грамів сосисок, і виходить також ситно і смачно

Від fcvomond

Ситне м’ясне рагу насправді можна легко зробити і без м’яса. Якщо використовувати всього 300 грамів сосисок, вийде точно так же ситно і смачно.

Інгредієнти (з розрахунку на 4 порції): кілограм картоплі, 200 грамів ріпчастої цибулі, 300 грамів сосисок, 800 мілілітрів курячого бульйону, 2 столові ложки томатної пасти, 2 зубчики часнику, 30 г вершкового масла, по 2 столових ложки солодкої паприки і пшеничного борошна, столова ложка сушеного майорану, 2 чайних ложки солі, чайна ложка насіння кмину і трохи чорного меленого перцю.

Без м’яса рагу готувати буде навіть простіше. Спочатку підготуємо все до роботи: нарізаємо дрібно цибулю, картоплю нарізаємо великими кубиками, сосиски – круглими скибочками, часник подрібнюємо ножем.

Розігріваємо сковороду з високими бортами і на вершковому маслі першим обсмажуємо цибулю. 5 хвилин на середньому вогні. Додаємо в сковороду картопля, курячий бульйон, часник, кмин, сіль, чорний перець, майоран і лавровий лист.

Потім висипаємо паприку, перемішуємо. Доводимо до кипіння і під кришкою тушкуємо на слабкому вогні 25 хвилин. Після додаємо томатну пасту, прибираємо лавровий лист і перемішуємо.

В окремій мисці змішуємо сметану і борошно, потім також перекладаємо суміш в сковороду і тушкуємо на слабкому вогні 2 хвилини .

Вже перед самою подачею посипте рагу свіжою петрушкою.

Джерело