23.07.2022

Корейський рецепт шоколадних трюфелів всього з 2-х інгредієнтів

Від fcvomond

Я фанатію від всього корейського: стилю, способу життя, косметики, кухні. Ось недавно натрапила на рецепт шоколадних трюфелів, для приготування яких потрібно всього 2 інгредієнта. Я відразу ж вирішила їх приготувати, оскільки всі ці продукти у мене завжди є. В результаті трюфелі були мною відразу з’їджені. Довелося готувати ще одну порцію для сім’ї. Цукерки виходять надзвичайно смачними і при цьому готуються дуже просто. Смак у них не нудотний і вони не гірчать, відчувається насичений шоколадний присмак. Я дуже люблю шоколад і все, що з ним пов’язано. Тепер ці цукерки готую через день!

Інгредієнти, які необхідні:

  • 70 г какао;
  • 150 мл згущеного молока.

Переходжу до приготування:

Згущене молоко наливаю в тарілочку і нагріваю до помірного гарячого стану за допомогою мікрохвильової печі.

За кілька раз просівають какао в згущене молоко. Змішою його так, щоб вийшла однорідна маса. У результаті повинна вийти досить щільна маса, яку буде складно мішати ложкою, тоді робити це прийдеться рукою.

Шоколадну масу перекладаю на плівку, загортаю і розміщую на півтори години в холодильну камеру.

Після цього витягаю заготовку, розминають або розкочую в пласт прямокутної форми і обсипають з усіх боків какао. Потім ріжу на шматочки однакового розміру.

Ці шматочки скачую в кульки і знову втираю в какао. Складаю на тарілку. Для того, щоб легше було катати, посипаю руки какао.

От і все! Можна насолоджуватися смачненькими цукерками! Такі цукерки навіть можна подарувати, упакувавши в красиву коробочку! Адже вони схожі на дорогі цукерки ручної роботи!

Джерело